Apar primele indicii asupra cauzelor care au provocat decesul actriței Stela Popescu, după ce poliția a deschis o anchetă pentru „moarte suspectă”. Actriţa Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită, au declarat pentru News.ro surse din Poliţie, care au indicat rezultele obținute din necropsie, scrie presa română. 

Conform surselor citate, este posibil ca accidentul să se fi produs în urmă cu două-trei zile. Aceleaşi surse afirmă că actriţa decedase cu aproximativ 12 ore înainte de a fi găsită.

Stela Popescu nu avea leziuni externe. Stela Popescu, care peste o lună ar fi împlinit 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa, de către fiica sa adoptivă, care a sunat la 112.

La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C), însă actriţa era decedată, nemaiputând fi făcute manevre de resuscitare.

Poliţia Capitalei a a anunţat că a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor, în condiţiile în care actriţa a fost găsită decedată în locuinţă. Dosarul penal a fost deschis de către Serviciul Omoruri. „Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucureşti”, a precizat Poliţia Capitalei.

Surse din rândul anchetatorilor spun că rudele le-au declarat poliţiştilor că actriţa suferea de diabet, fără a fi cunoscută cu alte boli.

Actrița Oana Pellea s-a declarat siderată de faptul că nicio persoană din public, de la ultima apariție a Stelei Popescu, cu doar două zile înainte să moară, nu a remarcat faptul că actrița dădea semnele unui accident vascular. Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, Oana Pellea face referire la apariția Stelei Popescu la o gală în cadrul căreia a urcat pe scenă pentru a ridica premiul pentru întreaga carieră. La un moment dat, artista a scăpat premiul din mână, dar nu și-a dat seama, a ținut un discurs incoerent și avea o expresie a feței nefirească.

Pe de altă parte, surse din cadrul Teatrului „Stela Popescu” au declarat pentru Digi24 că la ultima reprezentație în care a apărut actrița – marți, 21 noiembrie – părea să fie ceva în neregulă cu ea, pentru că începuse să uite din replici, lucru care nu i se întâmpla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *