Basarabeanca Carolina Jizdan a devenit CAMPIOANĂ la categoria “Arhitectura Sprâncenelor” în cadrul Olimpiadei Genelor şi Sprâncenelor 2018, organizată la Torina, de o alta basarabeancă, Valentina Pânzari.
La concurs au luat parte zeci de artiste din Europa, dintre care basarabence stabilite în România, Italia, Elveţia sau Spania. De remarcat prezenţa în cadrul juriului de specialitate a artistelor Larisa Tănase din Bucureşti şi Tatiana Ivanov din Chişinău. 
Carolina Jizdan, cunoscută la Chişinău pentru operele sale de machiaj şi machiaj si stil pentru televiziune s-a mutat de anul trecut în Spania, la Valencia, unde activează mai departe în lumea frumuseţii, prestând începând cu acest an şi servicii de consiliere personală în stil, imagine şi comunicare, alături de soţul său, jurnalistul Mihai Burciu, care are un birou de consultanţă media & business.
CAROLINA JIZDAN, campioană la categoria “Arhitectura Sprâncenelor”
Sunt fericită și bucuroasă să vă împărtășesc emoțiile devenirii CAMPIOANĂ a Olimpiadei Internaționale de gene și sprâncene, care a avut loc la Torino în perioada 24-25 februarie 2018. Am câștigat primul loc la categoria “Arhitectura Sprâncenelor”, după o stilizare și vopsire cu henna. Sunt nespus de emoționată, pentru că la concurs au luat parte zeci de meștere din întreaga Europă, cele mai bune dintre cele mai bune. În primul rând aduc mulțumiri maestrei Valentina Pânzari și colegilor săi din echipa de organizatori, juriului și tuturor care au făcut ca această competiție să fie realizată la acest nivel. Mulțumesc foarte mult și familiei mele, soțului, care m-a susținut mereu și a crezut în mine. Îi sunt recunoscătoare și modelei mele, care are meritele câștigului meu! I Love Torino 2018!
AUTOR: Alexandra Şaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *