Natalia Ciumac este jurnalistă la postul de televiziune TVR Moldova și a decis să se tundă în scopuri caritabile. Astfel, ziarista și-a donat cosița pentru susținerea femeilor care suferă de cancer. Este vorba despre 41 de cm de păr. 

Întrebată de reporterul radionunta.com de ce a hotărât să se despartă de o parte din părul său, Natalia Ciumac a declarat că ideea i-a venit după ce a realizat o serie de reportaje, eroinele cărora erau femei ce duc o luptă grea cu această boală nemiloasă.

111 13081746_1093980577321390_781281065_n

A fost motivată să se alăture campaniei “DONEAZĂ COSIȚA” după ultima poveste tristă despre care a relatat-o la TVR Moldova. Este vorba de istoria de viață a Svetlanei, care a depistat tumoarea la glandele mamare în vara anului trecut.

444

Acum din părul donat de Natalia Ciumac va fi făcută o perucă, care va ajunge la femeile care au rămas chele în urma tratamentelor.

Acțiunea “DONEAZĂ COSIȚA” este inițiată de RunPink Moldova – un maraton lansat în susținerea femeilor diagnosticate cu cancer mamar. Doar anul trecut, nouă mii de oameni s-au îmbolnăvit de cancer.

AUTOR: Alexandra Șaiman, reporter MOLDOVA 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *