Campania “Mărţişorul prin LUME” lansată de radionunta.com continuă. Cetăţenii Republicii Moldova din diaspora s-au mobilizat şi fotografiază simbolul primăverii în cele mai frumoase şi inedite locuri ale lumii.

Pe adresa redacţiei vin și mai multe mărţişoare. Pe parcursul a două săptămâni vom publica fotografii cu mărţişorul care este, astfel, promovat în lume, mai cu seamă că din 2017 simbolul alb-roşu a fost inclus în lista mondială UNESCO.

Vă prezentăm Mărţişorul care a ajuns în Italia, mai exact în orașul Milano. Și este vorba despre mărțișorul în Piața Duomo di Milano, pe fundalul Catedralei, iar al doilea mărțișor este surprins la Galleria Vittorio Emanuele.

Aşteptăm şi-n continuare fotografiile cu mărţişor, pe adresa redacţiei radionunta.com@gmail.com sau pe pagina noastră de facebook.com ori în grupul, tot de pe facebook, “Mărţişorul prin LUME”, şi ele vor fi publicate, iar ulterior se vor regăsi într-o expoziţie fotografică inedită. Nu ezitaţi să fiţi parte a campaniei “Mărţişorul prin LUME”.

AUTOR: Liviu Damian

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *