A mai rămas o lună și jumătate din această vară. Deci, a venit timpul să  profitați din plin de acest timp și să explorați cele mai frumoase destinații din întreaga lume. Astăzi, radionunta.com a decis să vă propună cele mai frumoas plaje din Europa. Cu siguranță una dintre ele vă face din ochi. Așa că, profitați, nu ezitați.

Plaja iepurilor, Sicilia

Aflata in insula Lampedusa, in apropierea Siciliei, Spiaggia Dei Conigli a fost votata cea mai frumoasa plaja din lume in 2013.

Playa de Migjorn, Formentera, Spania

Orice plaja de pe coasta Formentera, o insula aflata la doar 18 kilometri de Ibiza, este un adevarat rasfat. Dar, aceasta plaja micuta, cu dune de nisip, stanci si apa tucoaz este de neuitat.

Cala Goloritze, Sardinia, Italia

Chiar daca a fost votata drept una dintre cele mai frumoase plaje din lume, atunci cand ajungi in Cala Goloritze te simti de parca ai esuat pe o insula exotica pustie.

Plaja Nissi, Aiya Napa, Cipru

Cu o plaja lata, cu un nisip fin si o apa turcoaz, fara stanci, Nissi este, fara doar si poate, una dintre cele mai frumoase plaje din Marea Mediterana.

Plaja Navagio, Zakynthos, Grecia

Poate una din cele mai cunoscute plaje din Grecia, Navagio isi merita renumele. Iti poti petrece ziua bronzandu-te, inotand, facand snorkeling, scuba diving sau chiar bungee jumping.

AUTOR: Alexandra Șaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *