Marcați de viața crudă a patru familii din Leușeni și îndemnați de simțul milosteniei în prag de Crăciun, polițiștii de frontieră s-au mobilizat la maxim, reușindu-le să transmită căldura și magia sărbătorii pentru fiecare. Actului de caritate s-au alăturat reprezentanți ai administrației publice locale și mai mulți agenți economici.

Atenția și sprijinul nostru s-a îndreptat către familia care a avut de sufert, acum jumătate de an, în urma unui accident grav pe traseul Leușeni-Chișinău, soldat cu patru decedați. Pentru cei doi copii și mama, țintuită la pat, oaspeții cu ”epoleți” au reînviat speranța, încrederea și magia sărbătorilor. Aceştia au primit dulciuri, cadouri, jucării, produse alimentare şi de uz casnic.

Trei mame solitare, care luptă pentru viitorul și fericirea copiilor în condiții grele și lipsuri din punct de vedere financiar, au rămas plăcut surprinse de gestul polițiștilor de frontieră. S-au bucurat împreună cu copii de produse alimentare și de igienă, jucării și dulciuri.

Tradiţional, angajații Poliției de Frontieră desfăşoară în ajunul sărbătorilor acţiuni de caritate, în scopul sensibilizării oamenilor la nevoile și neputința celor din jur.

REDACTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *