Blogtop.md a realizat un studiu privind blogurile și vloggurile din Republica Moldova la sfârșitul anului 2017, dar și tendințele care se conturează pentru anul 2018. Majoritatea informațiilor prezentate în eBook au fost colectate prin sistemul de monitorizare al platformei blogtop.md, însă conține și date colectate din surse externe, anunţă cei de la platformă.

Astfel, cele mai populare categorii de bloguri sunt cele care abordează subiectele divers – 19,35 %. Acestea sunt urmate de blogurile de lifestyle – 14,74 %, iar pe poziţia a treia se situează blogurile care scriu despre artă şi cultură – 11 %. Cele mai NEpopulare bloguri sunt cele din domeniul IT, business şi media.

În ceea ce priveşte frecvenţa scrierilor pe bloguri, atunci această analiză relevă că numărul mediu de articole publicate de un blogger timp de o lună este de 2,26 articole. Ceea ce ar însemna că 53 % dintre bloggeri publică cel puţin un articol, iar 47 % publică mai rar de un articol.

În acest eBook sunt prezentate clasamentele vloggerilor moldoveni pe diverse criterii, dar și multe alte informații care nu au fost publicate anterior în articolele de analiză blogtop. Aflați și cine sunt cei mai populari vloggeri moldoveni din afara țării despre care puțini știu. Astfel, toate detaliile despre aceast[ analiză le găsiţi aici: eBook.

AUTOR: Liviu Damian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *