Pe terenurile de tenis ale Școlii Sportive Specializate de Tenis au avut loc meciurile finale ale probei de dublu a turneului internațional ITF Juniors – Biotehnos Cup 2018.

Câștigătorii acestei probe printre juniori au devenit reprezentanții Poloniei, Tomasz Dudek și Filip Kolasinski, iar locul doi a fost ocupat de perechea ucraineano-britanică Oleksandr Ovcharenko – Jacob Fearnley.

La feminin, câștigătoarele probei de dublu a devenit duetul rus Taisya Pachkaleova – Veronika Pepelyaeva, iar pe al doilea loc s-au clasat surorile Nina și Valeryia Olyanovskaya (Rusia).

În cadrul ceremoniei de premiere a acestei probe, la care au participat președintele FTM, Elena Organ, directorul turneului, Vadim Liubcenco și arbitrul principal, Olena Dubrova, cei opt jucători de tenis au primit cupe, flori, aplauze și felicitări din partea spectatorilor.

Reamintim că mâine, 11 februarie, se joacă finala probei de simplu a turneului Biotehnos Cup 2018, începând cu ora 10:30. Ceremonia de închidere a campionatului și de premiere a câștigătorilor va avea loc la ora 13:00.

Menționăm că Biotehnos Cup 2018 este primul turneu internațional la tenis al acestui an, care se desfășoară în Republica Moldova, iar sponsorul general al competiției este compania Biotehnos și Domnul Ceslav Ciuhrii.

AUTOR: Alexandra Şaiman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *