Parcul ”Rîșcani” de pe str. Braniștii, a devenit locația câștigătoare în cadrul concursului „Termoelectrica amenajează un spațiu public”. Intreprinderea urmează să efectueze gratuit lucrările de amenajare cu bănci, urne și minibiblioteci stradale, confecționate chiar de către angajații întreprinderii, din țevi și alte materiale reciclate.

În cadrul concursului au fost înscrise circa 40 de propuneri de locații, dintre care 35 au fost selectate (cele cu adresele indicate) și supuse votului public desfășurat pe pagina oficială de Facebook a Termoelectrica S.A.. Parcul Râșcani din str. Braniștii a devenit câștigător după ce a fost propus în concurs de către mai mulți locuitori ai sectorului Râșcani și a fost susținut cu cele mai multe voturi

Echipa implicată în amenajarea parcului urmează să definească tipurile de lucrări ce necesită a fi efectuate, numărul necesar de bănci, urne și minibiblioteci, care urmează să fie instalate. Lucrările de amenajare urmează a fi efectuate de către angajații Termoelectrica, iar investițiile financiare vor fi suportate de către Termoelectrica, cu susținerea partenerilor de dezvoltare.

Inaugurarea parcului va avea loc sâmbătă, 16 iunie, ora 10:00.

REDACTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *