Basarabeanca, Daniela Costin, antreprenoare la doar 18 ani, a organizat un fashion show la Londra, care poartă numele “Continental Fashion Event”, în colaborare cu London Make-up Academy. Evenimentul s-a bucurat de un real succes. Prezentarea de modă a avut drept scop susținerea organizației “Teenage Cancer Trust”.

Patru din cei mai cunoscuți designeri și-au unit forţele pentru a-i oferi un suport organizației de asistență a adolescenților ce suferă de cancer, venind cu un spectacol unic. Scopul – de a crește gradul de conștientizare a problemelor de sănătate prin care sunt nevoiţi să treacă adolescenții din Regatul Unit în fiecare zi. Împreună cu organizatorii “Miss Continental” din Marea Britanie, precum și datorită veniturilor din vânzarea biletelor, designerii au făcut o schimbare în viața adolescenților care suferă de cancer.

La fashion show au participat designeri precum, L. Cathrinecare a deschis spectacolul cu o colecție excepțională în alb și negru, Ecaterina Lefter prezentând prima sa colecție, creată în tonuri pastelate, “La boutique Secret” prezentând ultima lor colecție Black and Beautiful” bazată pe elementele stilului afro, iar prezentarea s-a finalizat cu o  colecție elegantă, cu detalii lucrate manual, de brandul Malliny designerul caruia este Lilia Bezer, collectia venita din Moldova a fost preferata de publicul din Londra.

SLID

Spectacolul a fost însoțit de muzică ușoară de Johnaton Holder și Amrit Saab, Yasmine Trendy a ținut un discurs la subiectul “Respectul față de sine”,  iar prezedntatoarea evenimentului a fost Deborah Jay Kelly.

Sala a fost arhiplină cu invitați selecți, precum BeautyJulia, care este un fashion influencer, India Grace – youtuber, Marinela Bezer – influencer, designerul Chirawan Lewis  împreună cu modelele ei și mulți alții.​

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *