Perioada sărbătorilor de iarnă este tot mai aproape. Tocmai de aceea, cu paşi gingantici se apropie şi tradiţionalul “Bal al Brazilor de Crăciun”. Astfel, începând cu ora 11.00,  Asociația “K Lumea” invită la o conferință prileuită de deschiderea celei de- a șaptea edițiă a Expoziției – Concurs “Balul Brazilor de Crăciun”. Evenimentul va avea loc la  Biblioteca ”B.P.Haşdeu”.

Concursului Brazilor de Crăciun are scopul de a promova spiritul creativ și de a susține tinerii artiști din Republica Moldova. În acest an, proiectul se defășoară cu susținerea unor companii locale: Caparol Moldova, Vinăria Fautor, Gutso Pretzel, Spumantul Apriori, Tucano, dar și cu susținerea patronilor “K Lumea”, basarabeni care locuiesc în toate colțurile lumii și care contribuie lunar cu un ajutor financiar, pentru proiectele “K Lumea”.

PARTICIPANȚI

Anul acesta, la concurs s-au înregistrat în jur de 70 participanți, cu vârsta între 14-45 de ani. Studenți, elevi, artiști profesioniști și începători, toți sunt încurajați să meargă dincolo de crearea unui Brad de Crăciun tipic prin aplicarea unor tehnici și idei noi.

EXPOZIȚIE

Expoziția va începe pe 30 noiembrie, la  Biblioteca “B.P.Haşdeu” și va dura până pe 21 decembrie. Intrarea la expoziție este GRATUITĂ. Totodată, timp de 3 săptămâni vizitatorii vor putea vota bradul lor preferat și câștiga zilnic cadouri de la “Fautor” și “Apriori”, dacă vor face #selfiecubradu și le vor posta pe rețele.

LICITAȚIA BRAZILOR

Pe 22 decembrie, în cadrul Balului Brazilor de Crăciun toți doritorii de a achiziționa un brad de la expoziție, sunt invitați la o licitație cu strigare. Intrarea la Bal se va face în bază de invitații și bilete, cu care participanții vor putea câștiga premii valoroase la tombola de Crăciun.

PREMII

Juriu concursului  va desemna 3 câștigători. De asemenea, va fi desemnat un câștigător al premilui “Ales de Public” – lucrarea care va aduna cele mai multe voturi de la vizitatorii expoziţiei, în perioada 30 noiembrie – 21 decembrie.

Premiul I – 4000 lei + cadouri
Premiul II – 2000 lei + cadouri
Premiul III – 1000 lei + cadouri
Premiul “Ales de Public” – 2000 lei + cadouri

TÂRG DE CRĂCIUN ȘI CONCERT LIVE CU VIA DACĂ

La “Balul Brazilor” va avea loc și un Târg de Crăciun cu cele mai frumoase lucrări de artizanat, create de meșterii de la noi. Invitații vor putea savura un concert de colinde și un recital live al trupei “VIA DACĂ” – cea mai frumoasă descoperire muzicală al acestui an.

radionunta.com este partener media al evenimentului.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *