Mărirea feselor – cum a devenit această intervenție atât de populară?

Nimeni nu poate spune cu siguranță dacă e meritul cunoscutei Jennifer Lopez sau poate totuși familia Kardashian a fost impulsul generator al trendului feselor bombate, dar cu siguranță suntem martorii unei perioade în care talia subțire și fundul voluminos reprezintă un combo irezistibil. Mass-media, atât sursele printate, cât și platformele online idealizează în cor femeile voluptoase, cu forme pline și suculente. Pe instagram hashtagul #squats (așezări) are peste 16.3m mențiuni, iar #glutes (în traducere mot-a-mot mușchi fesieri) – peste 4.6m. Fiecare a doua celebritate își etalează posteriorul frumos sculptat (de efect special în figurile de tip clepsidră, dar destul de populare și ca singur atu din întreaga siluetă), dar câte din ele le-au căpătat la sală? Ei bine, specialiștii susțin în cor – foarte puține. Majoritatea își doresc nu doar sculptarea, dar și ridicarea feselor, în esență un fund bombat rapid, cu efort minim și fără a crește în volum mușchii picioarelor, iar acest efect este posibil doar prin intervenție chirurgicală. Mai mult decât atât, top medicii esteticieni nu mai recurg la implanturi, optând în schimb pentru o metodă nouă de mărire a feselor – prin injectare grăsime proprie în fese.

Prin ce se deosebește procedura de lipofilling de metodele clasice de augmentare a feselor?

Datorită tehnicii (liposucție pentru prelevarea celulelor adipoase, filtrarea acestora, apoi injectarea în zonele dorite pentru mărirea feselor) se obține un efect dublu – minus volum în zona de prelevare și plus în zona de injectare.

Ce rezultate obții de pe urma intervenției de corecție a feselor?

Evident, un plus de volum și o definiție mai bună. Ceea ce trebuie să ai în vedere este că efectul imediat după operația de mărire a feselor nu este cel final, adesea chirurgii plasticieni optează pentru supra-corecție, ca după ce organismul va metaboliza o parte din grăsimea utilizată, efectul să fie exact cel scontat. Acesta este un alt motiv de ce ar trebui să cauți un specialist din top medici esteticieni, astfel încât estimările să fie corecte, iar finalul cât mai aproape de scopul pus inițial. Da, desigur, există câteva nuanțe pozitive ale rezultatelor. Iată doar câteva dintre ele:

Desigur, corpul tău îți aparține, la fel ca și decizia de a-l modifica în vreun fel. Chiar și eliminând complet influența celor din jur, tu ești persoana care decide ce standarde de frumusețe să urmeze. Dacă simți că ai nevoie de o intervenție de mărire a feselor, din fericire trăiești în secolul care îți permite să apelezi la ea fără stres, fără efort sau cheltuieli mari, chiar în Chișinău. Tot ce trebuie să faci este să alegi specialistul potrivit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *