Artista Alex Andra, (Alexandra Ghiță), originară din municipiul Urziceni, a lansat pe piața muzicală cea mai nouă piesă, “Vreau să-ți Cânt”.

Melodia a fost prezentată săptămâna trecută la emisiuni TV și Radio la București, Constanța, dar și Republica Moldova – piesa a fost lansată și la postul public de Radio – Radio Moldova & Radio Moldova Muzical, iar în august interpreta este așteptată și în orașele Suceava și Iași, pentru a prezenta piesa și acolo, la tv și radio.

“Vreau să-ți Cânt”  este o melodie de dragoste, cu nuanțe Latino / Pop, compusă și creată de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, alături de echipa sa din Spania.

Din spusele lui EL Radu, Alex Andra are un atu pe care nu-l au mulți artiști de TOP: “este extrem de corectă, punctuală și conștientizează că totul depinde de ea, în unele momente. Alexandra Ghiță a crescut mult după ce am lansat piesa ei de debut, “Am ales să Plec”, iar asta ne face să înțelegem că nu am dat greș în ceea ce ține de colaborarea cu ea”.

Interpreta pregătește în Septembrie și un eveniment al ei, unde va cânta piese din repertoriul propriu, dar și coveruri. Mai multe detalii vom afla la sfârșitul verii. Mult succes, Alex Andra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *