Asociația de Caritate “The Moldova Project” (TMP) este în căutarea celor mai activi voluntari care doresc să se implice în proiectul: Building ProjectProiect de Construcție/ Reparație a caselor familiilor vulnerabile beneficiare a proiectelor TMP, aflate sub tutela Organizației.

Scopul acestui proiect este de a îmbunătăți condițiile de trai a familiilor vulnerabile din RM. Timp de 10 zile se va lucra împreună cu cîteva familii defavorizate din com. Geamăna și Ciobanovca, r-ul Anenii Noi, casele cărora sunt foarte deteriorate, ajutându-i să efectueze lucrările necesare de reparație, astfel încât locuințele lor să devină mai sigure, să aibă posibilități reale de a fi încălzite în timp de iarnă și să aibă acces la sanitație.

La proiect vor participa peste 20 voluntari din Irlanda și Marea Britanie, care împreună cu voluntarii din Moldova și familiile vor realiza schimbarea!

Cerințele față de voluntari:

Oferim:

Doritorii sunt rugați să expedieze scrisoarea de motivare și o mică descriere despre experiențele anterioare de implicare în activități de voluntariat până pe data de 24 iunie la adresa: morozovvictoria@gmail.com

„Acest proiect va găzdui în RM peste 20 de voluntari internaționali timp de 20 de zile. Din experiențele anterioare este cert faptul că aceasta este o oportunitate extraordinară pentru voluntarii din țară de a se molipsi de motivație necondiționată de a ajuta persoane vulnerabile, de a învăța despre experiențele internaționale în colectare de fonduri, de a-și practica engleza și crea noi prieteni de peste ocean, și cel mai important de a-i face fericiți pe niște copii care sunt în dificultate temporară. Activitățile sunt obositoare, deci veți avea nevoie de multă energie dar promitem că va fi și foarte distractiv! Așteptăm cu nerăbdare să te avem parte a echipei!”

Victoria Morozov, directorul în Moldova al Asociației de Caritate „The Moldova Project”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *