O tânără de 23 de ani, din satul Scorei, raionul Strășeni, are nevoie de ajutorul nostru. Doina Miron a fost diagnosticată cu tumoră glială parasagitala a lobului frontal.

După ce medicii i-au pus acest crâncen dignostic, tânăra nu a încetat să creadă în bine și astfel a decis să meargă înainte, să se trateze pentru a avea un viitor sănătos. Doar că, pentru lecuire, Doina are nevoie de 10 mii de euro. Această sumă este mult prea mare pentru bugetul familiei sale.

Tocmai de aceea, Doina face apel către toți cei cu inimă mare să o ajute să adunce acești bani, atât de necesari pentu a face radioterapie și chimioterapie în orașul Neolife, Turcia.

Tânăra trebuie să colecteze această sumă enormă în mai puțin de trei luni. Până acum, pe portalul caritate.md, Doina a adunat, la momentul publicării articolului, 320 de euro. Îi încurajăm pe toți să contribuie la realizarea celui mai mare vis al Doinei să se facă sănătoasă, donând cât de puțin posibil, accesând portalul caritate.md.

Tumora glială parasagitala a lobului frontal provoacă tulburări psihice, poate apărea epilepsia, apar dificultăți de vorbire și de scris.

AUTOR: Liviu Damian

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *