Anul 2017 a început în forță pentru interpreta de peste Prut Andreea Balan. Aceasta revine cu “Sens Unic”, o piesa plina de emoții ce închide un capitol și deschide unul nou, scrie presa de la București.

Cântăreața a avut câteva luni de pauză pentru a o aduce pe lume pe micuța Ella, dar a revenit, deja, pe scena cu show-uri noi și pregătește o reinventare pentru 2017, un nou concept de show cu o poveste ce va fi dezvăluit în luna martie. Până atunci, Andreea revine la TV si la radio cu “Sens Unic”, prima colaborare cu cei mai apreciați compozitori și producători români din ultimii ani: Kazibo Music.

Piesa “Sens Unic” a fost scrisă special pentru mine și despre viața mea personală de către băieții foarte talentați de la KAZIBO. Piesa e ca un pansament care vindeca, deschide usi noi si arata sensul in care mergem fiecare dintre noi dupa un moment greu, indiferent ca e despre dragoste sau nu. Am filmat un videoclip cu Edward Aninaru pe o plaja parasita din SUA, pe langa Los Angeles. De concept si styling s-a ocupat, ca de obicei, Edi Enache, The Fashion Jumper, el ma completeaza creativ cand vine vorba de vizualuri si povesti de cativa ani incoace si ma provoaca sa incerc lucruri noi. Pentru mine, e unul din cele mai reprezentative videoclipuri pentru ca am vrut sa va arat cum sunt inauntru, atat prin starea transmisa in clip cat si prin styling, make-up, par si jocul meu in povestea din video. Simt ca m-am transformat intr-o femeie puternica, scrie pe pagina sa de facebook, Andreea Bălan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *