Reprezentanta Republicii Moldova la concursul internaţional “EUROVISION 2019”, Ana Odobescu va merge totuşi la Tel Aviv, chiar dacă acest lucru încă până mai ieri era în incertitudine. Delegaţia Republicii Moldova va porni spre Israel pe data de 5 mai. Despre acest lucru a anunţat producătorul artistei, Alexandru Vdovicenco, în cadrul unei conferinţe de presă.

După cum a precizat Vdovicenco, deplasarea echipei Republicii Moldova la concursul internațional de muzică Eurovision 2019 va fi finanțată inclusiv de Ilan Șor și liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski. 

Din păcate, ţara parcurge o perioadă mai grea şi din acest motiv am fost refuzaţi. Am decis să ne adresăm la reprezentanţii partidului lui Ilan Shor. Datorită lui Ilan Shor, Ana participă la acest concurs.
Învingătoarea etapei naţionale va evolua pe scena de la Tel Aviv în a doua semifinală, ce va avea loc pe 16 mai. Alături de reprezentata Republicii Moldova pe scena de la Tel Aviv vor urca interpreţi din alte 17 state, printre care România, Elveţia şi Rusia. Dacă va trece de această etapă, reprezentanta Republicii Moldova va participa în finala ediţiei Eurovision Song Contest 2019, ce va avea loc pe 18 mai.

AUTOR: Corina Rusu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *