Trupa Carla’s Dreams revine în atenţia publicului cu videoclipul piesei „Te rog“. Videoclipul are imagini expresive, în care sunt redate într-un stil care oglindește versurile din piesă. Versurile fiind compuse de membrii trupei, în timp ce de producţia s-au ocupat Alex Cotoi, Marcel Botezan şi Sebastian Barac.
Videoclipul a fost filmat în Chişinău, regia aparţinând lui Roman Burlaca, în timp ce regizor secund a fost Matei Dima şi DOP George Secrieru şi Bogdan Daragiu. În noul videoclip Carla’s Dreams apare şi Inna, ea fiind vocea care se aude pe bridge-ul piesei.

Basarabenii de la Carla’s Dreams au lansat videoclipul piesei „Te rog“, versurile fiind compuse de membrii trupei, în timp ce de producţia s-au ocupat Alex Cotoi, Marcel Botezan şi Sebastian Barac. Videoclipul a fost filmat în Chişinău, regia aparţinând lui Roman Burlaca, în timp ce regizor secund a fost Matei Dima şi DOP George Secrieru şi Bogdan Daragiu. În noul videoclip Carla’s Dreams apare şi Inna, ea fiind vocea care se aude pe bridge-ul piesei.

Nonconformiştii Carla’s Dreams ajung din nou în sufletele noastre cu o nouă piesă de suflet, puternică, după colaborări de zile mari cu Inna, pentru piesa „P.O.H.U.I“, şi cu Loredana Groza pentru piesă „Lumea ta“, dar şi cu Delia pentru melodia „Cum ne noi“. Tot Carla’s Dreams au compus şi super hitul „Da, mama“, piesă intepretata de Delia. Compoziţiile „Cum ne noi“ şi „Da, mama“ au avut, de altfel, rezultate uimitoare în topurile radio şi TV din România, dar şi pe YouTube, unde au acumulat aproape 60 de milioane de vizualizări.
„Carla’s Dreams sunt nişte artişti cu care mă înţeleg foarte bine, sunt speciali şi deosebiţi în peisajul muzical românesc“, mărturisea Delia la lansarea piesei „Cum ne noi“. Cu identitatea nedezvăluită, mereu cu faţă acoperită, mesaje puternice transmise prin piese, basarebenii de la Carla’s Dreams aduc bucurie fanilor pe scenă la fiecare concert pe care îl susţin.

“Pentru că toţi avem ferestre prin care privim spre trecut sau viitor. Mulţumim tuturor celor care au luat parte în acest proiect. Dar cel mai mult Vouă! Global Records BR Films
Inna, tu ştii ,) V-am cuprins!” a scris Carla’s Dreams pe pagina sa oficială de facebook.

AUTOR: Vitalii Gulico, reporter radionunta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *