Acest hackathon nu e doar despre Purcari. ”Vrem să stimulăm inovațiile în industria vinicolă din Moldova, să încurajăm promovarea exportului vinurilor noastre savuroase. Provocarea cu care vie ”Wine Hacks” ar fi crearea unor prototipuri capabile să stimuleze competitivitatea în rândul producătorilor de vinuri, în general, utilizând instrumente digitale pe care le avem toți la îndemână”, spune Sorin Bălănel, Director de marketing la ”Purcari”.

Cum au de gând să atingă acest scop organizatorii ”Wine Hacks by Purcari”? Selectând cu mare grijă cele mai bune idei cu care vor veni echipele și asigurându-le suport și consultanță de-a lungul celor 48 de ore de lucru. Pentru cei care deja s-au înregistrat la hackathon sau au de gând s-o facă în curând, iată cine vă va ghida la ”Wine Hacks” și care sunt domeniile de expertiză, în care sunt gata să vă ofere consultanță mentorii:

Anton Pahotin, coautor și fondator al mai multor proiecte de succes din social-media, printre care “Tipichnaya Moldova”, ”Moldova mea”, “The amateur of books”, ”Secret Santa Moldova” ș.a. La ”Wine Hacks by Purcari” va tine piept întrebărilor legate de Social Media Marketing.

Igor Putina – design-ul este meseria lui și codul – instrumentul de care se servește în acest moment. Elaborează interfețe plăcute și prietenoase pentru aplicațiile web. Când ajungeți să vă gândiți la designul prototipului vostru, Igor va fi cel mai potrivit să vă ajute.

 

Matt Rutter este unul dintre cei mai activi membri din comunitatea startupurilor locale. De mai bine de 5 ani oferă consultanță antreprenorilor de la noi, este cofondator al unuia dintre cele mai de success startupuri din țară și, totodată, director și co-fondator la ”Regal Paradigm”, o organizație holistică de coaching și investiții. Va ajuta echipele să-și valideze produsul, făcând interviurile ca la carte, să țină cont de managementul calității produsului (Lean Canvas) și să se prezinte convingător.

Vlad Șuleanschi deține o experiență bogată în proiecte de IT. Este cofondatorul unui restaurant, pe care îl administrează de aproximativ doi ani și în jurul căruia a consolidat o comunitate frumoasă, cu care se mândrește. Îi puteți cere sfaturi cu referire vânzări, stabilirea relațiilor cu distribuitorii și clienții.

Reamintim că, până pe 13 decembrie, vă puteți înregistra aici la primul hackathon cu aromă de vin din Moldova.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *