Mama actriței Jennifer Aniston, Nancy Dow, a murit la 79 de ani din cauza unei boli necunoscute publicului, actrita confirmand vestea nefericita miercuri seara, scrie contactmusic.com.

“Cu mare tristete, eu si fratele meu John anuntam trecerea in nefiinta a mamei noastre, Nancy Dow. Avea 79 de ani si a murit in pace, inconjurata de familie si prieteni, dupa ce a suferit o perioada lunga de timp. Va rugam sa respectati intimitatea familiei noastre, in timp ce deplangem pierderea suferita”, a declarat actrita americana pentru revista People.

Diverse rapoarte sugereaza ca fostul model Nancy a suferit o serie de accidente vasculare cerebrale in urma carora si-a pierdut abilitatea de a vorbi si a merge.

Potrivit revistei In Touch, Aniston si-a vizitat mama bolnava pentru prima oara in 5 ani, in aceasta luna, dupa ce a aflat ca aceasta este bolnava.

Cele doua nu se aflau in cele mai bune relatii. Jennifer a incetat sa mai vorbeasca cu mama sa dupa ce aceasta si-a publicat cartea “From Mother And Daughter To Friends: A Memoir/ De la mama si fiica la prietene: O memorie”, in anul 1999. Actrita a fost furioasa din cauza dezvaluirilor facute de Nancy in carte, fapt ce a distrus relatia dintre cele doua.

Totusi, intr-un interviu din 2015, acordat site-ului The Hollywood Reporter, Jennifer a insistat ca se inteleg mai bine, in ciuda trecutului lor tumultos.

“Suntem bine. Avea un temperament. Nu pot tolera asta. Daca ma supar, eu discut lucrurile. Nu o sa tip si nu o sa ma isterizez niciodata asa. Eu nu am fost invatata ca pot tipa. Odata, am ridicat vocea la mama mea si am tipat la ea. S-a uitat la mine si a izbucnit in ras. Radea de mine pentru ca tipasem la ea. A fost ca un pumn in stomac”, declarase la momentul respectiv actrita.

“Ma critica tot timpul. Pentru ca era model, arata foarte bine, era superba, uimitoare. Eu nu eram. Niciodata nu am fost. Inca nu ma vad in acea lumina, ceea ce e ok. Era de asemenea si neiertatoare. Tinea supararea foarte mult timp, ceea ce e meschin”.

Jennifer este singura fiica a cuplului Nancy si John Aniston, care au fost casatoriti intre 1965 – 1980. Anterior acestui mariaj, Dow a avut o casnicie cu Jack Melick. Cei doi au impreuna un baiat, numit John T. Melick III, care in prezent este director in Los Angeles, scrie MEDIAFAX.

Pe langa cariera de model, Nancy Dow a cochetat si cu actoria, avand roluri in serii precum “The Beverly Hillbillies/ Mitocanii in Beverly Hills”, “The Wild Wild West”, si drama “Pure”, in 2004.

Jennifer Aniston a devenit cunoscuta datorita personajului Rachel Green din serialul de comedie “Friends” difuzat timp de zece sezoane de postul NBC, incepand din 1994. Pentru acest rol, actrita americana a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy si un Glob de Aur.

Dupa incheierea acestui serial, Jennifer Aniston a inceput sa joace si in filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice “Dumnezeu pentru o zi” (2003), “Rutina, bat-o vina” (1999), “Surpriza: Vine Polly!” (2004) si “Despartiti, dar impreuna” (2006). In ultimii ani, actrita a avut o tentativa de a juca si in alte genuri de filme, precum thriller-ul “Fara control” (2005), dupa care a revenit la stilul comediilor romantice.

AUTOR: Alexandra Șaiman, reporter MOLDOVA 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *