După piesa “SUB PIELA MEA” și “ACELE” a ajuns în vizorul Consiliul Național al Audiovizualului din România. Instituția s-a autosesizat în privința acestui videoclip, pe care urmează să-l ia în discuție în ședința din 31 mai, transmite presa de la București.

Membrii consiliului din România au luat în discuție piesa „Sub pielea mea”, pentru care au fost primite mai multe reclamații potrivit cărora versurile piesei trimit la consumul de heroină, iar videoclipul muzical conţine imagini ”mult prea deocheate”, protagoniştii ”imitând actul sexual, îmbrăcaţi sumar, în lenjerie intimă”.

Monica Gubernat, membru CNA, a propus decizie de intrare în legalitate pentru acest videoclip, ceea ce ar fi însemnat că melodia nu mai poate fi difuzată la televizor în forma actuală, iar materialul video trebuie refăcut astfel încât să respecte legea audiovizualului.

Propunerea nu a întrunit însă suficiente voturi pentru a fi votată. În favoarea propunerii au votat mebrii CNA Monica Gubernat, Radu Herjeu și Răsvan Popescu, se arată în extrasul din procesul verbal al ședinței de marți, publicat pe site-ul CNA.

Monica Gubernat a cerut ca acest subiect să fie rediscutat în ședința de săptămâna viitoare. Tot atunci ar trebui discutată și autosesizarea în cazul clipului melodiei „Acele”, cântată tot de Carla’s Dreams.

Deocamdată, băieții de la Carla’s Dreams nu au reacționat la autosesizarea CNA-ului. Videoclipul la piesa “ACELE” până la această oră are peste 11 milioane de vizualizări pe canalul oficial al trupei.

AUTOR: Răzvan Dumitrescu, reporter MOLDOVA 9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *