Orice început frumos are un sfârșit! Uite cât de repede s-a scurs  timpul, astfel că Târgul de Crăciun din capitală, organizat după modelul  marilor orașe europene, și-a închis ușile pentru vizitatori. Cel mai  frumos eveniment al iernii a atras peste un milion de vizite. Totodată,  8000 de copii dezavantajați, veniți din toate colțurile țării, inclusiv  micuți din internate sau instituții pentru copii cu nevoi speciale, dar  și cei din regiunea transnistreană, au avut posibilitatea să se bucure  de adevărata magie a sărbătorilor de iarnă la Târgul de Crăciun,  datorită susținerii Guvernului Republicii Moldova.

Pavel Filip, premierul Republicii Moldova: Peste 8000 de copii au  vizitat Târgul de Crăciun în această perioadă și s-au bucurat de  cadourile oferite de Moș Crăciun, au avut parte de zâmbete și multe  momente frumoase. Și dacă am avut voie bună aici și dacă în această  perioadă au fost din cei care s-au bucurat de aceste sărbători acasă,  care au fost „ACASĂ DE CRĂCIUN” şi dacă cineva a exclamat că uite, se  pot face lucruri frumoase şi acasă în Republica Moldova, atunci să ştiţi  că eu sunt împăcat, pentru că scopul pe care ni l-am propus a fost  atins. În această perioadă de timp, în scenă au urcat mulți artiști care  ne-au adus aminte de tradițiile noastre frumoase, dar noi în RM avem  tradiții frumoase. Vreau să aduc mulțumiri tuturor celor care ne-au  amintit de colinde și de felul în care umblam cu colinda prin  localitățile în care ne-am născut. Tradițiile sunt tradiții și trebuie  să continue și, cu siguranță, această tradiție frumoasă va continua. În  calitatea mea de prim-ministru, pot să vă spun că funcțiile vin și  pleacă, și atunci când voi pleca și eu din funcția de premier, vreau să  las această tradiție în urma mea și am toată siguranța că Guvernele  următoare o vor respecta.

În ultima zi a evenimentului, șase norocoși au câștigat 1 televizor, 2  tablete și 3 smartphone-uri, după ce în perioada sărbătorilor de iarnă  au vizitat Târgul de Crăciun, organizat de Guvern, și au participat la  tombola festivă. Norocul le-a surâs celor care s-au așteptat mai puțin. Iată cine sunt câștigătorii:

•       Galina Petrea din satul Costești – câștigătoare al premiului mare: un
televizor LG LED TV;
•       Natalia Tatamirov și Andreia Sicorschi din Chișinău – câte o tabletă
Lenovo Yoga Tab 3;
•       Serghei Bezedica, Roman Pupez și Ecaterina Jaricova  din Chișinău au
plecat acasă cu câte un smartphone de model Samsung Galaxy J3.

De premii s-au bucurat și comercianții de la Târgul de Crăciun. Trei  agenți economici care și-au decorat căsuțele în cel mai original mod  s-au ales cu diplome din partea organizatorilor.

REDACTOR: Diana Botnaru

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *