A fost dat startul sesiunii de aplicare la concursul “Premiul Media ADAMI pentru Diversitatea Culturală în Europa de Est 2020”.

Eligibili pentru această competiție sunt: companiile de televiziune, studiourile de producție, jurnaliștii independenți, regizorii, producătorii și alți profesioniști din mass-media din cele șase țări ale Parteneriatului Estic – Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina.

Premiul ADAMI este acordat pentru cele mai bune programe de televiziune și filme, precum și proiecte online care abordează migrația, integrarea, diversitatea etnică, religioasă și culturală. Concursul reprezintă o oportunitate unică pentru profesioniștii din media să-și popularizeze producțiile audiovizuale pe arena internațională, precum și să-și extindă relațiile cu reprezentanți ai canalelor de televiziune din alte țări.

Deținătorilor premiilor la fiecare din cele șase categorii li se va acorda și câte un premiu bănesc. Pe lângă premiile principale, fiecărui participant la concursul ADAMI Media Prize cu experiență jurnalistică i se oferă posibilitatea de a aplica la o bursă ADAMI, pentru un stagiu la o companie de televiziune occidentală de succes.

Aplicațiile pot fi depuse începând cu 5 mai 2020. Termenul limită de depunere a cererilor este 15 iulie 2020.

Premiul Media ADAMI se acordă la șase categorii:

  1. Premiul Media ADAMI pentru programe TV și filme cu tematică culturală și de divertisment (ficțiune).
  2. Premiul Media ADAMI în domeniul programelor și filmelor informaționale (non-ficțiune).
  3. Premiul Media ADAMI pentru emisiuni de știri și scurtmetraje non-ficțiune.
  4. Premiul Media ADAMI pentru tineri.
  5. Premiul Media ADAMI Online pentru pagina web.
  6. Premiul Media ADAMI Online pentru video online.

Sunt eligibile lucrările difuzate sau publicate după 1 octombrie 2018.

Dacă aveți materiale video despre diversitatea culturală, dar nu știți de ce categorie aparțin, contactați-ne: office@adamimediaprize.eu sau +995 595474477 (viber, whatsapp, telegram) sau leonidmoraru@yahoo.com tel.+37379453900 (viber, whatsapp)

 

Așteptăm cu nerăbdare formularele cu aplicațiile dvs!

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru web: adamimediaprize.eu/competition-2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *