Consiliul Raional de Tineret Drochia lansează campania „Poartă mască – fii în siguranţă”, cu scopul de a sensibiliza societatea civilă în vederea importanţei purtării măştii de protecţie, precum şi pentru a inspira şi îndemna societatea în a promova o cultură de sănătate bazată pe principii sănătoase.

sursa foto: CRT Drochia

Măștile de protecție au devenit un accesoriu indispensabil ultimele luni și se pare că le regăsim pe lista obiectelor fără de care nu ieșim din casă. În a contribui la mobilizarea cetăţenilor pentru a învinge pandemia dr Covid-19, aportul fiecăruia este primordial. În această ordine de idee, este important ca comunitatea să cunoască modul corect de purtare a măştilor de protecţie și a metodelor prin care putem limita riscul infectării cu noul coronavirus (COVID-19) prin evitarea pe cât posibil a contactului cu alte persoane și păstrarea distanței de siguranță.

În acest context, îndemnăm societatea civilă, tinerii, toate CRT-urile / MT-urilie / CLT-urile din ţarä în a se alătura campaniei ” Poartă mască – fii în siguranţă”, prin îndemnuri, versuri, fotografie care oferă în ansamblu o viziune clară asupra importanţei purtării măştii corect!

Pentru a vă alătura campaniei, este nevoie să faceţi o poză, poezie / îndemn potrivit subiectului, folosind hastag #port_mască. Împreună putem combate pandemia de Covid-19. Sănătatea are prioritate!

REDACTOR: Diana Botnaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *