Anul Bivolului Alb de Metal. Ce provocări aduce pentru fiecare zodie? Urmează un an domol, în care veți face lucruri importante și veți deveni Acestea sunt și caracteristicile Bivolului, care este un animal puternic si nobil, harnic si domol.

Bivolul este un animal lent, greoi (nu doar din punct de vedere fizic, dar si psihic), dar extraordinar de muncitor. Mediul ideal pentru Bivol este acela in care exista deja un loc de munca familiar si nu-i nevoie de schimbari. Evitarea schimbarilor este perceputa de Bivol ca odihna, dar multi dintre noi vad in asta doar reticenta de a parasi zona de confort si de a-si imbunatati viata. În mare parte așa este mai puternici, dar mai nobili.

Ce aduce anul Bivolului Alb de Metal

Potrivit sursei citate, este o perioada perfecta pentru realizari pe plan profesional. Bivolul nu tolereaza trandavia: va trebui sa va apucati serios de treaba. Daca vreti sa invatati ceva nou, ar trebui sa alegeti ceva cu adevarat util si practic, ceva ce va poate aduce beneficii considerabile in viitor.

Nici la capitolul dragoste nu stă rău, dar trebuie să faci eforturi mari să-i atragi atenția.

Pentru cei care doresc să se dezvolte, acesta este anul potrivit. Bivolul va contribui la scopul pe care vi-l propuneți. Legat de sănăatte, anul următor nu aduce mari schimbări, dar trebuie să fiți mai organizați, nu va fi nevoie decat de sport, o alimentatie sanatoasa, un regim zilnic corect, odihna si o stare emotionala buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *